Що можуть робити переглядачі у спільних розкладах
Перегляньте, що відвідувачі можуть переглядати, зберігати або копіювати без зміни вашого початкового розкладу.
Останній перегляд
На цій сторінці
Дії відвідувача публічної сторінки
Будь-хто, хто має активне публічне посилання, може переглядати розклад без облікового запису; посилання не захищено паролем. Відвідувачі не можуть змінювати початкове розклад власника. На вузьких екранах пошукайте у Більше дій пункти керування виведенням і спільним використанням.
Публічні сторінки, вбудовані об’єкти і їх експортовані файли не включають приватні завдання, нотатки щодо завдань і блокнот власника Нотатки. Описи подій залишаються видимими у вікні подій. У синхронізованому розкладі можна показувати майбутні події календаря і оновлення за допомогою того самого загальнодоступного посилання; описи, які є у наявності, завжди буде включено до розкладу.
| Дія | Результат |
|---|---|
| Відкрити подію | Читати її подробиці без редагування події. |
| Навігація днями на мобільному телефоні | Перемикання між видимими днями, коли розклад показується по одному дню за раз. |
| Експортувати або надрукувати | Зберегти або надрукувати публічне розкладання. Цей параметр не надає права на редагування оригіналу. |
| Спільне користування соціальними мережами | Поділитися публічним посиланням з іншими людьми. |
| Створити власну | Відкриває конструктор для роботи з вашим власним розкладом, а не з оригінальним розкладом власника. |
| Редагувати | Створити копію з можливістю редагування для себе. Вплив на ваші існуючі розклади залежить від вашого плану, як пояснено нижче. |
Перед використанням Правка
| Хто використовує Правка | Результат |
|---|---|
| Відвідувач Pro | Копію з можливістю редагування буде додано до вашої існуючої збірки розкладів. |
| Вільна або відвідувач-гість | Копія замінить ваше поточне розклад у конструкторі. |
| Вхідний власник | Ваше початкове розкладання буде відкрито у конструкторі; копія для відвідувачів не буде створено. |
Маркування власника і приховані дії
Власник Pro може відкрити діалогове вікно Спільне використання → Налаштувати брендування для опублікованого розкладу, щоб встановити логотип, мітку, посилання призначення і колір акценту. Якщо брендування вже налаштовано, кнопка має назву Редагувати брендування. Власник також може приховати дії відвідувачів Редагувати і Створити власні.
Якщо у діалоговому вікні виводу буде позначено пункт Рамка, експорт і друк файлів PNG/ PDF з публічної сторінки буде включати логотип і мітку, налаштовані власником Pro, а також будь-яке посилання призначення і колір акценту. Вони використовують брендинг власника, а не відвідувача. Вивід без рамки і вбудованих елементів не містить цієї нетипової позначки.
Дія власника Редагувати залишається доступною на його власній публічній сторінці. Схування дій відвідувача змінює елементи керування, але не те, хто зможе переглядати розклад: всі користувачі з активним публічним посиланням все ще матимуть доступ лише для читання.
Веб-сайт і вбудовування WordPress
У вбудованих елементах буде показано розклад і подробиці події, доступні лише для читання, але не буде показано пунктів керування експортування, друку, соціального поширення, Редагування або Створення власного публічної сторінки. Нетиповий бренд власника не застосовується; під розкладом буде показано водяний знак і посилання ScheduleBuilder.