Przejdź do artykułu

Gdzie są zapisywane plany

Plany gościa pozostają w tej przeglądarce. Zaloguj się, aby zapisywać własne plany na koncie i synchronizować je między urządzeniami.

Ostatnio sprawdzone

Na tej stronie

Porównaj zapis lokalny i zapis na koncie

Gdzie są przechowywane Twoje własne plany
Czego się spodziewaćWylogowanyZalogowany
Zapisana kopiaTen profil przeglądarki na tym urządzeniuTwoje konto ScheduleBuilder
Inne urządzenie lub przeglądarkaNiedostępne automatycznieZaloguj się na to samo konto
Zmiany offlineZapisywana lokalnie, gdy dostępna jest pamięć przeglądarkiKopia robocza odzyskiwania pozostaje w tej przeglądarce, dopóki nie wznowi się zapisywanie w chmurze
Niezależna kopia zapasowaPobierz eksport w formacie JSONPobierz eksport w formacie JSON

Sprawdź, czy zmiany zostały zapisane

Wstrzymaj edycję i sprawdź nagłówek kreatora. Zapisano potwierdza zapis w tej przeglądarce po wylogowaniu lub na koncie po zalogowaniu. Zapisywanie, Offline i Zapis nie powiódł się oznaczają, że inne urządzenie może nie mieć najnowszych zmian.

Przenieś pracę z przeglądarki do konta

Zaloguj się w przeglądarce, w której utworzyłeś plan. Praca lokalna może obejmować wydarzenia, zadania lub prywatne Notatki. Jeśli ScheduleBuilder zaproponuje zaimportowanie pracy lokalnej, sprawdź ten wybór przed potwierdzeniem. Może on zastąpić początkowy pusty plan konta; konta z uprawnieniami Pro mogą dodać pracę lokalną obok swoich istniejących planów.

Lokalna wersja robocza do odzyskiwania to jedynie tymczasowa kopia odzyskiwania w tej przeglądarce, a nie osobna kopia zapasowa w chmurze ani plik, który możesz przenieść na inne urządzenie.